Értesítés műanyag címke felhelyezéséről (vegyes hulladékos edényre)

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Kaposmenti Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás a lakossági ügyfelek körében új rendszert vezet be a hulladéktároló edények azonosítására. Tapasztalataink szerint a lakóingatlanok tulajdonosainak egy része nem szerepel a közszolgáltatás alapját képező adatbázisban, miközben a hulladékot az ő ingatlana elől is rendszeresen elszállítja Társaságunk. A hulladékszállítási rendszer fenntarthatósága megköveteli, hogy az igénybevett szolgáltatás ellenértéke befolyjon a szolgáltatóhoz. Így lehetővé válik, hogy az adatbázisban jelenleg nem szereplő edények tulajdonosait a rendszerbe integrálják. Ennek megvalósításához a Kaposmenti Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás egy új, komplex nyilvántartási rendszert állított fel.

 

A Kaposmenti Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás az önkormányzatok és a lakosság segítségét kéri abban, hogy az edények beazonosítását és megjelölését gyorsan és zökkenőmentesen el tudják végezni.

 

A Kaposmenti Hulladékgazdálkodási   Önkormányzati Társulás munkatársai műanyag címkét helyeznek fel minden edényre, ezért kérjük, hogy 2016. április 18-án (hétfő)  6:00 és 17:00 óra között hagyják kint a kukát a közterületen a műanyag címke felhelyezéséig.