60 MILLIÓ FORINTBÓL ÚJÚLT MEG HETESEN A HÁZOIRVOSI, FOGORVOSI ÉS VÉDŐNŐI RENDELŐ

Sajtóközlemény

2015. október 05.

60 MILLIÓ FORINTBÓL ÚJÚLT MEG HETESEN A HÁZOIRVOSI, FOGORVOSI ÉS VÉDŐNŐI RENDELŐ

A beruházás keretében Hetes település háziorvosi, fogorvosi és védőnői rendelői is megújultak. A 60 millió forintos uniós támogatással környező települések lakói számára is egészségügyi alapellátást biztosító épületet közel 60 millió forintos korszerűsítik

Hetes Község Önkormányzata a DDOP-3.1.3/G-14-2014-0049 pályázat keretében korszerűsítette Hetes település orvosi rendelőjének, fogorvosi rendelőjének és a védőnői szolgálatnak helyt adó épületet. A támogatás összege 59.98 Mft.

A felújítás eredményeként az érintett települések lakossága mai kor követelményeinek megfelelő épületben veheti igénybe az egészségügyi alapellátás által biztosított szolgáltatásokat.

A támogatott projekt eredményeként korszerű orvosi rendelő várja a betegeket Hetes településén valamint Hetes, Csombárd, Juta, Mezőcsokonya, Somogysárd, Bodrog és Újvárfalva települések lakossága mai kor követelményeinek megfelelő épületben veheti igénybe az egészségügyi alapellátás által biztosított szolgáltatásokat.

A projekt eredményeként a Hetes rendelő akadálymentes elérhetősége is biztosítottá vált. A projekt a Széchenyi2020 program keretben valósult meg. 

„HÁZIORVOSI VEGYES ELLÁTÁS, FOGORVOSI RENDELŐ ÉS VÉDŐNŐI SZOLGÁLAT FEJLESZTÉSE HETES TELEPÜLÉSEN